fbpx
Сьогодні
Промо 18:18 14 Січ 2019

Здорова спина: як і де правильно вибрати матрац

Часто покупець більше уваги приділяє вибору ліжка, ніж матрацу, і це неправильно. Вибір невдалого матраца не тільки стане причиною дискомфорту під час сну, але і безпосередньо вплине на погіршення здоров'я.

Неправильно підібраний матрац з часом стане причиною захворювань спини. Зараз майже в кожному будинку старі радянські матраци замінені на сучасні. Але мало хто може вибрати правильну модель. Найчастіше покупець звертає увагу на зовнішній вигляд і ціну. Ортопедичні матраци https://www.mebelok.com/uk-ua/ortopedichni-matraci/ існують для виправлення проблем зі спиною і для подальшої профілактики недуги. Інтернет-магазин МебельОк пропонує пружинні і безпружинні матраци. Каталог на сайті включає в себе великий вибір матраців з кутовою фіксацією, фіксацією по периметру, водонепроникні, односпальні та двоспальні моделі. Широкий асортимент надає можливість придбати кращий варіант, який підійде саме для ваших потреб абсолютно недорого.

Переваги ортопедичного матраца

Високоякісні ортопедичні матраци – це запорука рівномірного розподілу ваги під час сну. Завдяки цьому, всі хребетні відділи знаходяться в фізіологічно правильному і раціональному положенні. Матраци в запропонованому каталозі мають цілу низку переваг, таких як:

  1. Низькі ціни та висока якість. Вся продукція, представлена ​​на сайті гіпоалергенна, і виготовляється з високоякісних матеріалів. При цьому її вартість набагато нижча, ніж в інших магазинах.
  2. Всі матраци виготовлені за допомогою сучасних технологій і з використанням висококласного обладнання. Саме тому вони прослужать довгі роки.
  3. Легкість у догляді. Завдяки матеріалам нового покоління, ортопедичні матраци дуже невибагливі в догляді і не збирають пил.
  4. В каталозі є безліч моделей, які відрізняються за складом, м'якостю, розміром і товщиною. Саме тому кожен покупець може вибрати найбільш підходящий для своїх потреб і гаманця варіант.

ортопедичний матрац

Без сумніву, питання вибору ортопедичного матраца досить велике і вимагає участі професійного консультанта. Інтернет-магазин Mebelok пропонує увазі своїх покупців найширший вибір різних матраців та інших товарів для комфортного відпочинку від провідних світових виробників, ціна на які дуже приваблива. Консультанти на сайті допоможуть визначитися з моделлю, виходячи з ваших уподобань, і підберуть найкращий для вас варіант. Отже, ознайомившись з наданою інформацією, сміливо приступайте до приємних покупок!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: