fbpx
Сьогодні
16:54 13 Січ 2019

Український завод буде створювати кузови для електроавтобусів Франції

«Богдан Моторс» уклав нову угоду із французькою компанією Bluebus щодо виробництва кузовів для електроавтобусів.

Як повідомили у прес-службі корпорації «Богдан», договір із європейським партнером був підписаний на початку 2019 року.

«У 2018 році на Луцькому автоскладальному заводі No1 було виготовлено шість 12-метрових кузовів для Bluebus, – зазначають у корпорації. – Французький замовник залишився задоволеним дотриманням термінів виробництва та якістю продукції, тож вирішив продовжити співробітництво».

Раніше підприємство АТ "АК "Богдан Моторс" заявляло, що домовляється з французьким виробником екологічного громадського транспорту про виробництво до 200 кузовів.

Компанія Bluebus використовує передові технології та орієнтується на зменшення шкоди для навколишнього середовища.

Електричний автобус Bluebus випускається з кінця 2015 року. 12-метрова версія електробуса вміщує 100 пасажирів і має автономний хід від 180 до 250 км.

Раніше корпорація «Богдан» співпрацювала зі східними країнами континенту – електричний міський автобус «Богдан А70100» наразі курсує вулицями міст Польщі. Також високий професіоналізм українських фахівців підтвердив і контракт із данською компанією BankeElectromotive, для якої на луцькому ДП «Автоскладальний завод №1» було вироблено електромашину ERCV27 – першу українську повністю електричну вантажівку.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: