fbpx
Сьогодні
18:04 13 Січ 2019

Пожежа у Калуші: забруднення повітря не зафіксоване

У пробах повітря навколо хімічного заводу в Калуші, де сьогодні вночі сталася пожежа, не зафіксовано перевищення концентрацій забруднюючих речовин. За допомогою лікарів також ніхто не звертався.

Про це за результатами позачергового засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС повідомляє прес-служба Калуської міської ради.

"Відомча лабораторія ТОВ "Карпатнафтохім" проводила відбір та аналіз проб повітря в межах санітарно-захисної зони підприємства. Перевищення гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин не зафіксовано", – йдеться у повідомленні.

У міськраді також поінформували, що на даний час Калуська міськрайонна філія ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» проводить моніторинг стану повітря в санітарно-захисній зоні підприємства та в житловій зоні. Результати лабораторних досліджень будуть невідкладно повідомлятись в місцевих засобах масової інформації.

Також на засіданні зазначили, що після повідомлення про пожежу до Центральної районної лікарні прибули головний лікар, а також фахівці, які могли надати медичну допомогу при характерних для хімічних підприємств захворюваннях. Було забезпечено певну кількість ліжко-місць та медичних препаратів для надання медичної допомоги можливим потерпілим.

Проте станом на 11:00 год. 13 січня 2019 року головний лікар повідомив, що жодного потерпілого з місця пожежі, а також жителів міста з ознаками отруєння чи опіків не поступало.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: