fbpx
Сьогодні
11:39 13 Січ 2019

Конгрес США проведе слухання щодо зустрічей Трампа з Путіним

Фото ВВС

Комітет Палати представників Конгресу США у закордонних справах має намір провести слухання, присвячені зустрічам президента США Дональда Трампа з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це йдеться у заяві голови Комітету Еліота Енгеля, оприлюдненій в суботу, 12 січня.

«Кожного разу, коли Трамп зустрічається з Путіним, країні нічого не повідомляють. Америка заслуговує правди, і комітет у закордонних справах має намір докопатись до неї. Ми проведемо слухання, присвячені таємницям навколо дивних взаємин Трампа з Путіним і його соратниками, а також тому, як ці темні зв'язки впливають на нашу національну безпеку», – заявив Енгель.

Раніше видання The Washington Post повідомило, що Трамп приховував деталі перших переговорів з російським колегою Володимиром Путіним, які відбулися в Гамбурзі влітку 2017 року, від членів адміністрації. Після зустрічі глава держави забрав записи перекладача і розпорядився не повідомляти подробиці іншим членам адміністрації. Пізніше представнику Держдепу відмовили у доступі до цих записів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: