fbpx
Сьогодні
15:42 11 Січ 2019

ЗНО для абітурієнтів з Криму і окупованого Донбасу: Міносвіти спростило процедуру реєстрації

Фото clutch.ua

Абітурієнти, які проживають на території Криму і окупованого Донбасу, можуть зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні з 5 лютого до 25 березня, а також з 3 по 20 травня (для участі в додатковій сесії).

Як повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти, ті абітурієнти, які не мають можливості відправити документи для реєстрації поштою, повинні у встановлений термін направити скан-копії фотографії та інших необхідних документів на електронну адресу відповідного регіонального центру.

Якщо абітурієнт не може вказати адресу в Україні для отримання поштового повідомлення, інформація про результати реєстрації направляється на його електронну адресу.

В такому випадку сертифікати ЗНО зберігаються в регіональному центрі. Їх можна забрати в будь-який зручний час або отримати безпосередньо в пункті проведення ЗНО під час проходження першого тестування.

Щоб взяти участь в ЗНО випускникам шкіл, які проживають в Криму або окупованому Донбасі, досить бути зарахованим на будь-яку форму навчання (денна, вечірня, дистанційна, екстернат тощо) в загальноосвітньому закладі на території України.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: