fbpx
Сьогодні
08:55 10 Січ 2019

Є підозри, що Клих хворий на рак шкіри, - мати політв'язня

Фото 5.ua

Український політв'язень Станіслав Клих підозрює, що хворий на рак шкіри.

Про це у коментарі "Громадському" розповіла мати політв'язня Тамара Клих.

Клих також поскаржився на сильний біль у серці та нирках. Попри такий стан здоров'я, його повернули з лікарні Челябінська до в'язниці у Верхньоуральську.

"Він засмучений, що в лікарні Челябінська його протримали всього 5 днів. Він писав заяву, аби його обстежили, адже болить і серце, і нирки. Але в нього взяли аналіз сечі та крові, і на четвертий день вже відправили назад до в'язниці.

Жодного діагнозу не поставили", – каже його мати.

За її словами, Станіслав також скаржиться на проблеми з ногами – вони покрилися плямами, на п'ятці є тріщини. Клих підозрює, що в нього рак шкіри.

Тамара Клих розповіла, що листи політв'язень не отримує, хоча родина пише йому двічі на місяць.

"Для того, аби поговорити, мати замовляє у в'язниці дзвінок. Цього разу їм дозволили проговорити 15 хвилин. Відвідати сина Тамара Клих може раз на півроку, але каже, що їздити до Челябінська важко", – повідомляє "Громадське".

Крім того, Клиха можуть перевести до іншої в'язниці.

"Стас каже, що йдуть чутки про його переведення на Сахалін. Він і згоден, аби його перевели чи туди, або туди, де Сенцов (український режисер, політв'язень Олег Сенцов утримується у колонії Лабитнангі на півночі РФ – ред).

Адже говорить, що в цій в'язниці він вже задихається", – підкреслила мати політв'язня.

Вона додала, що родина хоче, аби Клиха перевели до в'язниці в РФ в ту область, яка ближча до України, аби простіше можна було його відвідувати.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: