fbpx
Сьогодні
12:11 10 Січ 2019

Прокурори США вийшли на слід Льовочкіна і Ахметова у справі Манафорта, - СNN

Українські олігархи Сергій Льовочкін та Рінат Ахметов ймовірно замішані у справі екс-голови виборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта

Про це СNN повідомили джерела, обізнані зі справою.

"Сергій Льовочкін і Ринат Ахметов, два українських олігархи, які роками платили Полу Манафорту за його політичну роботу в своїй країні, могли бути отримувачами даних американських опитувань, якими Манафорт поділився з Костянтином Кілімніком під час президентської кампанії 2016 року", – йдеться у статті.

Спільний із Килимником доступ до даних американських опитувань виявили цього тижня через помилку форматування при спробі засекретити ці нюанси справи.

У команді спецпрокурора США Роберта Мюллера вже вводили Льовочкіна й Ахметова у коло причетних до справи Манафорта як ключових спонсорів політтехнолога та лобіста.

У зв'язку з цим Міністерство юстиції США просило Мюллера вивчити зв'язки проросійських українців з Манафортом у контексті ймовірної координації дій Кремля з кампанією Трампа.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: