fbpx
Сьогодні
20:47 10 Січ 2019

Президент розповів, як Javelin вплинули на поведінку бойовиків на Донбасі

Президент Петро Порошенко заявив, що після того, як Україна отримала на озброєння американські протитанкові ракетні комплекси "Джавелін", танкісти бойовиків почали відмовлятися виїжджати на позиції.

Про це він заявив під час зустрічі з мешканцями міста Здолбунів та Здолбунівського району на Рівненщині.

"Раніше українські позиції обстрілювалися з танків, але як тільки вони дізнались, що на озброєння надійшли "Джавеліни", російські танкісти стали відмовлятися виїжджати на позиції", – заявив Порошенко.

Зустріч з мешканцями м.Здолбунів, що на Рівненщині

З Томосом все лише починається. Бо з любов'ю, вірою і молитвою двері Української Церкви відкриті для усіх парафій. Не силою, а вірою ми створюємо єдину помісну православну церкву в Україні. Ви не уявляєте, скільки привітань Україна отримала в цей час від міжнародних партнерів, а також, будемо чесними, скільки проклять від ворога. А це означає, що ми рухаємося у правильному напрямку! Нині про автокефалію української церкви повідомляють усі світові ЗМІ і державні діячі різних країн. Саме тому так корчить Кремль, і це додатковий факт, що ми рухаємося у правильному напрямку. Все, що він може протиставити нашій перемозі – лише брудні «фейки» та спроби розпалити протистояння на релігійному ґрунті. Але нічого в Москви не вийде. Бо в українців вистачить мудрості, щоб не піддатися на провокації Росії.

Posted by Петро Порошенко on Thursday, January 10, 2019

За його словами, це надзвичайно ефективний психологічний ефект від надходження "Джавелінів" на озброєння українських Збройних сил.

Також президент заявив, що в 2020 році ЗСУ будуть зорганізовані і здатні діяти повністю за стандартами НАТО відповідно до закону про національну безпеку.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: