Новини

Страшна ДТП у Полтаві: 15-річний велосипедист помер, громада вимагає розслідування

У середу, 9 січня, прокуратура оголосила підозру учасниці ДТП у центрі Полтави Наталії Саєнко, яка 6 листопада 2018 року, керуючи позашляховиком смертельно травмувала 15-річного велосипедиста.

Про це повідомляє прес-служба поліції Полтавської області.

Октябрський районний суд Полтави обрав для Наталії Саєнко запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном 60 діб, передає Укрінформ.

"Застосувати до підозрюваної Саєнко Наталії Олександрівни запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту строком на два місяці – до 9 березня 2019 року включно", – зачитала рішення суддя Алла Троцька.

Подія викликала неабиякий резонанс у Полтаві.

8 січня мешканці міста влаштували мітинг з вимогою результативного розслідування ДТП.

У центрі Полтави зібралося близько 100 мешканців, аби висловити підтримку родині 15-річного велосипедиста Артема Левченка, який помер у лікарні за два місяці після ДТП.

Полтавці перекрили дорогу і вимагали, аби представники прокуратури та поліції надали роз'яснення щодо розслідування.

9-го січня, о 11-й годин рідні, друзі та усі небайдужі полтавці зібралися, щоб провести в останню путь 15-річного Артема Левченка.

А після прощання люди прийшли до прокуратури з вимогами справедливого розслідування справи.

Громадськість Полтави оточила прокуратуру, прокурор Полтави Євген Асташкін відповідав на запитання громади та журналістів, передає kolo.news.

Полтавці виступали за взяття від варту Наталії Саєнко, а прокурор заявив, що йдеться про домашній арешт.

За словами народного депутата Артема Вітка, коли у представників прокуратури запитали, яка швидкість була в автомобіля, коли сталось ДТП, їхав чи вів велосипед Артем, чіткої відповіді не отримали. Виявилось, експертизи ще не проведені, хоча минуло 2 місяці і дитина померла.

Довідка

6 листопада 2018 року, по вулиці Соборності автомобіль Merсedes-Benz скоїв наїзд на 15-річного велосипедиста, який 7 січня 2019 року не приходячи до тями помер.

За даними видання Полтавщина, автомобіль належить Саєнко Наталії Олександрівні. На місце події приїхав чоловік жінки, і як пише видання, забрав відеореєстратор автомобіля. Пізніше чоловік повернув прилад поліції, але його флешка виявилася порожньою. При цьому, він запевняв правоохоронців, що нічого з носія не видаляв.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Свіжі дописи

  • Що відбувається

5 головних рішень тижня — жіночий підрозділ управління БПЛА та окопний РЕБ PARASOL

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України: ✈️ Із уламків… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Російське зло навіть напередодні Великодня не зменшує свого прагнення нести руїни, – Зеленський

Під час вечірнього звернення Президент України Володимир Зеленський наголосив, що сьогодні протягом усієї доби було… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Генштаб: на Авдіївському напрямку захисники відбили 18 ворожих атак, за добу на фронті зафіксовано 74 боєзіткнення

Збройні сили України продовжують утримувати позиції та відбивають штурми російських підрозділів на кількох напрямках. Оперативна… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

У російському полоні перебувають 32 українських медійники: ведуться переговори щодо їх повернення

Виконувач обов'язків міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв заявив, що у російському полоні перебувають 32… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Ракетний удар по Харкову: кількість постраждалих збільшилася до шести осіб

Через сьогоднішній ворожий обстріл Харкова постраждало вже шість людей. Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

У Національному музеї Львова відкрили виставку полотен, на яких українські регіони представлені в жіночих образах

У Національному музеї ім. А. Шептицького у Львові відкрили виставковий проєкт «Україна крізь віки». Виставку… Читати більше

Saturday May 4th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.