fbpx
Сьогодні
19:51 09 Січ 2019

Страшна ДТП у Полтаві: 15-річний велосипедист помер, громада вимагає розслідування

У середу, 9 січня, прокуратура оголосила підозру учасниці ДТП у центрі Полтави Наталії Саєнко, яка 6 листопада 2018 року, керуючи позашляховиком смертельно травмувала 15-річного велосипедиста.

Про це повідомляє прес-служба поліції Полтавської області.

Октябрський районний суд Полтави обрав для Наталії Саєнко запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном 60 діб, передає Укрінформ.

"Застосувати до підозрюваної Саєнко Наталії Олександрівни запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту строком на два місяці – до 9 березня 2019 року включно", – зачитала рішення суддя Алла Троцька.

Подія викликала неабиякий резонанс у Полтаві.

8 січня мешканці міста влаштували мітинг з вимогою результативного розслідування ДТП.

У центрі Полтави зібралося близько 100 мешканців, аби висловити підтримку родині 15-річного велосипедиста Артема Левченка, який помер у лікарні за два місяці після ДТП.

Полтавці перекрили дорогу і вимагали, аби представники прокуратури та поліції надали роз'яснення щодо розслідування.

9-го січня, о 11-й годин рідні, друзі та усі небайдужі полтавці зібралися, щоб провести в останню путь 15-річного Артема Левченка.

А після прощання люди прийшли до прокуратури з вимогами справедливого розслідування справи.

Громадськість Полтави оточила прокуратуру, прокурор Полтави Євген Асташкін відповідав на запитання громади та журналістів, передає kolo.news.

Полтавці виступали за взяття від варту Наталії Саєнко, а прокурор заявив, що йдеться про домашній арешт.

За словами народного депутата Артема Вітка, коли у представників прокуратури запитали, яка швидкість була в автомобіля, коли сталось ДТП, їхав чи вів велосипед Артем, чіткої відповіді не отримали. Виявилось, експертизи ще не проведені, хоча минуло 2 місяці і дитина померла.

Довідка

6 листопада 2018 року, по вулиці Соборності автомобіль Merсedes-Benz скоїв наїзд на 15-річного велосипедиста, який 7 січня 2019 року не приходячи до тями помер.

За даними видання Полтавщина, автомобіль належить Саєнко Наталії Олександрівні. На місце події приїхав чоловік жінки, і як пише видання, забрав відеореєстратор автомобіля. Пізніше чоловік повернув прилад поліції, але його флешка виявилася порожньою. При цьому, він запевняв правоохоронців, що нічого з носія не видаляв.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: