fbpx
Сьогодні
10:08 08 Січ 2019

"Отримав гвинтівкою в око": Бутусов розповів, звідки пішов мем про "п'яного" Порошенка

Журналіст розповів, звідки взявся популярний в інтернеті мем про "п'яного" Петра Порошенка.

Про це у Facebook пише журналіст Юрій Бутусов.

У Нових Петрівцях під Києвом 4 квітня 2015 го року проходила демонстрація нових зразків військової техніки, які закупила Нацгвардія.

"Там була маса журналістів, в тому числі і я. На одному з репортажів видно, як президент дивився в телефон як він виглядає, а потім виголосив промову з низько насунутою на очі кепкою. Так ось, президент був тверезий", – пише журналіст.

Червоне обличчя у Порошенка було зовсім з іншої причини, яку тележурналісти не бачили, оскільки їх не пустили на майданчик, де проводилася стрілянина.

"А я як представник "Цензор.нет" був без камери, і пройшов на полігон просто подивитися", – зазначив Бутусов.

Там поза камерами і стався інцидент, який пояснює стан президента.

"Коли президенту показували снайперську гвинтівку калібру 12,7 мм, яка була встановлена ​​для стрільби на верстат, щоб було зручно стріляти стоячи, Порошенку запропонували вистрілити", – пише він.

При тому, що навколо президента були генерали Нацгвардії і Збройних сил, військової розвідки, Держохорона, СБУ та загалом купа людей з великими званнями, жоден з них не мав поняття, що це за зброя.

"Так ось, Петро Олексійович вирішив вистрілити з настільки хваленого стволу. Незважаючи на велику кількість "фахівців" в лампасах, і велика кількість модно одягнених охоронців, поруч з президентом не виявилося нікого, хто б йому розповів, що дуже важливою характеристикою гвинтівки калібру 12,7 мм, про яку треба б розповісти в першу чергу, є її потужна віддача!", – пише Бутусов.

"На жаль, цю інформацію президент отримав безпосередньо сам, емпіричним шляхом. Після пострілу. І отримав сильний удар в око, занадто близько притулившись до оптичного прицілу", – додав він.

За його словами, це було схоже на легкий нокдаун, але крові не було.

Тоді президент натягнув на праве око кепку і вийшов до ЗМІ з промовою, які і прийняли його стан за сп'янілий.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: