fbpx
Сьогодні
16:50 06 Січ 2019

Стало відомо, хто розробить проект ландшафтного парку площею 1600 га на Львівщині

У Сокальському районі Львівської області створять регіональний ландшафтний парк площею 1600 га з метою збереження унікальних рослин, ландшафтів, біорізноманіття та підтримання екологічного балансу регіону.

Проект для районної державної адміністрації розробить Національний лісотехнічний університет України, передають Варіанти.

Відділ агропромислового розвитку Сокальської РДА вже провів закупівлю на порталі ProZorro. Аукціон стартував 27 грудня 2018 року. Участь у ньому взяв лише один учасник – ДВНЗ "Національний лісотехнічний університет України", який погодився розробити проект за запропоновану ціну у 90 000 грн.

проект

Регіональний ландшафтний парк "Сокальський" простягнеться вздовж річки Західний Буг на земельній ділянці площею 1600 га.

Національний лісотехнічний університет України підготує картосхеми з відображенням меж території ландшафтного парку, карти розташування проектованої території щодо прилеглих меж адміністративно-територіального устрою населених пунктів та транспортного сполучення.

проект

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: