fbpx
Сьогодні
17:06 06 Січ 2019

Дослідники назвали найбільш безпечну авіакомпанію світу

За версією німецького дослідницького центру JACDEC найбезпечнішою авіакомпанією в світі визнана фінська Finnair.

Про це пише "Комерсант".

"Рейтинг показує, що Finnair має найменшу кількість нещасних випадків, пригод, пов'язаних з безпекою польотів, і травм зі 100 найбільших авіакомпаній світу", – йдеться в повідомленні.

В опублікованому рейтингу Finnair привласнений індекс ризику в 93,91%. Це є найвищою оцінкою. Вона дозволила авіаперевозіку випередити Norwegian Air і Singapore Airlines.

У Finnair з 1960-х років не було великих аварій, або інцидентів, в тому числі під час навчання персоналу або технічного обслуговування. Найменш вдалі показники у авіакомпанії Garuda Indonesia, з індексом ризику 52,11%.

Рейтинг JACDEC публікується з 1973 року. Він заснований на аналізі інформації про авіаційні події та інциденти з повітряними судами 100 найбільших авіакомпаній світу.

Finnair – найбільша авіакомпанія Фінляндії. Вона заснована в 1923 році. Входить до альянсу Oneworld. Контрольний пакет акцій належить державі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: