fbpx
Сьогодні
09:45 05 Січ 2019

Стало відомо, де і як у столиці святкуватимуть Різдво

7 січня у Києві відбудеться офіційне святкування Різдва Христового.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської адміністрації.

Головні святкування відбудуться на Софійській та Контрактовій площах, де для киян та гостей міста відбудеться концерт та співатимуть колядки.

О 13:00 спільнота "Київська Коляда" заспіває старовинні народні колядки різних регіонів України на Софійській площі, а на сцені відбудеться різдвяний вертеп.

Далі хода звіздарів вирушить Андріївським узвозом на Контрактову площу, де святкування продовжиться. Організатором заходу виступив етнокультурний проект Folk Ukraine.

Також триває новорічно-різдвяний фестиваль у парку імені Тараса Шевченка. Для відвідувачів тут працює святковий ярмарок та встановлено безкоштовну льодову ковзанку.

Протягом 12-13 січня із 12:00 до 19:00 у програмі благодійного заходу заплановано 2 святкових концерти, вертеп, контактний зоопарк, тюбінгова гірка довжиною 12 метрів, різдвяні локації з проведенням зимових ігор для дітей та дорослих, 10 фотозон, будиночок Святого Миколая, пригощання чаєм, печивом і банушем, благодійний ярмарок.

Працюватиме новорічна локація до 15 січня.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: