fbpx
Сьогодні
18:41 04 Січ 2019

Захистити "Київ": у Мережі запустили петицію на підтримку культового кінотеатру

На сайті Київської міської ради з'явилася петиція на підтримку кінотеатру Київ.

Так громада столиці намагається врятувати від закриття ще один культовий кінотеатр в центрі міста.

«Закликаємо київську владу сприяти продовженню договору оренди з ТОВ Культурний центр Кінотеатр Київ та вжити всіх можливих заходів для недопущення перешкод у роботі кінотеатру», – йдеться в петиції.

26 грудня стало відомо, що кінотеатр Київ може припинити своє існування, адже 4 січня 2019 спливає термін дії договору оренди.

Кінотеатр, управління яким здійснює ТОВ Культурний центр Кінотеатр Київ, зазнав технічної модернізації кінозалів та обладнання й реставрації за власний рахунок.

Протягом багатьох років кінотеатр приймає у себе Київський міжнародний кінофестиваль Молодіcть та фестивалі національного кінематографа."Київ" належить до міжнародної мережі Europa Cinemas, до якої входять найкращі кінотеатри Європи.

Зважаючи на закриття столичних кінотеатрів Україна та Кінопанорама у 2018 році, громада міста занепокоєна діями щодо усунення команди, яка керувала кінотеатром Київ останні 20 років.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: