fbpx
Сьогодні
17:41 03 Січ 2019

Знай наших: юна піаністка з Донеччини стала призером міжнародного конкурсу

Юна піаністка з Костянтинівки Діана Стогнушенко стала призером міжнародного конкурсу International Piano Competition César Franck 2018, який відбувся наприкінці грудня у Брюсселі.

Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністраціі Олександр Куць, якому на сторінку написала мама дівчнини – Надія Стогнушенко.

Діана Стогнушенко

Талановита дівчинка з Костянтинівки виборола третю премію і стала єдиною, хто привіз в Україну нагороду з International Piano Competition César Franck. Пані Надія зазначає, що конкурс був дуже складним, але цікавим. Його оцінювали члени журі з Італії, Іспанії, Польщі, Німеччини, Ізраїлю, Бельгії та Росії. Від них Діана отримала не лише нагороду, а й цінні рекомендації і пропозиції щодо подальших виступів.

https://www.facebook.com/oleksandrkuts1/posts/518070148601939?__tn__=-R

На конкурсі юну піаністку підтримувала її наставниця – Лариса Бондаренко. Після повернення з Брюсселю вони були запрошені до Маріїнського палацу на зустріч з Мариною та Петром Порошенками. Діана зіграла на роялі та отримала нагороду від Президента України.

Діана Стогнушенко

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: