fbpx
Сьогодні
14:51 02 Січ 2019

Росіяни тримають політв'язня Клиха у психлікарні і кажуть про "задовільний стан", - Денісова

Фото 5.ua

Станіслава Клиха зараз утримують у психіатричній лікарні, попри його заяви, що у нього є підозри на онкологію та гангрену.

Про це пише у Facebook уповноважена з прав людини Людмила Денісова.

Вона зазначила, що відповіді російської сторони довелося чекати аж 3 місяці.

"Ще у вересні я зверталася до російського Омбудсмана та до радника президента РФ Михайла Федотова щодо тривожної інформації про стан здоров'я Станіслава. Його мати повідомляла про значне погіршення його стану після примусового "лікування" у психіатричній тюремній лікарні",- пише вона.

Денісова нагадала, що в грудні Станіслав Клих написав відкритий лист, в якому повідомив про свій критичний стан здоров'я – можливу гангрену та підозру на рак.

"Зараз Тетяна Москалькова з посиланням на російських тюремників повідомляє, що Клих у задовільному стані перебуває під наглядом лікаря-психіатра та отримує лікування у філіалі "Психіатричної лікарні", – передає Денісова.

При цьому, за інформацією Москалькової, ніяких інших додаткових обстежень йому не будуть проводити, бо він начебто не потребує їх.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: