fbpx
Сьогодні
11:52 02 Січ 2019

Активісти залишають будинок на Рейтарській, який мав прибрати до рук тесть Насірова

Учасники спільноти "Речовий доказ" залишили приміщення на другому поверсі будинку за адресою вулиця Рейтарська, 8Б, яке займали з липня 2018 року.

Про це повідомив один із координаторів ініціативи Назарій Кравченко.

За його словами, діяльність активістів більше не приносила достатньої користі. Останні тижні приміщення було відключене від води, опалення й електрики.

Кравченко запевнив, що учасники спільноти продовжуватимуть вимагати, аби будинок повернули на баланс міста, а також створили на Рейтарській музейний квартал і облаштували сквер імені Георгія Нарбута.

На другому поверсі будинку раніше був арт-центр "Едукаторіум". Його закрили після того, як приміщення придбала фірма "Георгієвський резиденс", що належить Олександру Глімбовському, тестю екс-голови ДФС Романа Насірова, та сестрі народного депутата Олеся Довгого Оксані Гуляєвій.

Активісти, ядро яких складають футбольні фанати та учасники правих рухів, нелегально зайняли приміщення і створили простір "Речовий доказ", в якому відбувалися виставки та концерти,  а також домагалися повернення будівлі місту, вказуючи на незаконність його продажу.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: