fbpx
Сьогодні
16:28 01 Січ 2019

Смертельна ДТП: на Миколаївщині сталася аварія, 8 загиблих

На Миколаївщині в результаті ДТП загинули восьмеро людей, серед яких троє дітей, іще двоє травмовані.

Про це повідомляє у вівторок поліція області.

Близько 11:00 на 200 км + 600 метрів автодороги Н-11 "Дніпро – Миколаїв" на виїзді із смт Казанка відбулося зіткнення двох легкових автомобілів Opel Astra та Mazda-6.

У салоні Mazda перебувало подружжя з Казанки. 40-річний чоловік загинув на місці, 23-річна жінка із чисельними травмами госпіталізована.

ДТП на Миколаївщині

"У легковику Opel пересувалась родина з дітьми – мешканці Казанківського району. Непритомну дівчинку, віком близько восьми років, доставили до лікарні. 39-річний водій та шестеро пасажирів авто: троє дорослих 33-х, 53-х, 55-ти років та троє дітей п'яти, 13-ти років і семимісячне немовля загинули", – повідомили в поліції.

На місці події працює слідчо-оперативна група Казанківського відділення поліції, рятувальники, медики, криміналісти та слідчі Слідчого управління.

Відомості про дорожньо-транспортну подію внесені до ЄРДР за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", що карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: