fbpx
Сьогодні
16:07 31 Гру 2018

ЗСУ посилюють охорону складів на період свят

У Збройних силах України на період новорічних та різдвяних свят визначили алгоритм дій для першочергового посилення створених угруповань військ в разі загострення обстановки в зоні проведення Операції об'єднаних сил, а також посилено охорону складів.

Про це в коментарі Укрінформу повідомили в прес-службі Міноборони.

"Створені резерви для посилення сил і засобів, які залучені до охорони складів, місць зберігання боєприпасів та інших матеріальних засобів, у тому числі в районі проведення ООС", – заявили в МОУ.

Зазначається, що з метою забезпечення проведення новорічних та різдвяних свят, у Збройних силах України: визначено склад та уточнено терміни готовності резервів, сил і засобів, призначених для першочергового посилення створених угруповань військ в разі загострення обстановки. "Визначено склад сил і засобів, які залучаються до бойового чергування з протиповітряної оборони та інших визначених завдань", – повідомили в міністерстві.

Крім того, погоджено склад чергових змін, які залучаються до виконання завдань на пунктах управління Збройних сил, та посилено охорону складів і місць зберігання боєприпасів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: