fbpx
Сьогодні
20:13 31 Гру 2018

У 2018 році зону відчуження відвідали понад 60 тисяч туристів, - Мінекології

У 2018 року зону відчуження відвідали 63 тисячі туристів.

Потік туристів з 2014 року значно збільшився, а надходження від туристичних послуг в поточному році склали 39 млн гривень, повідомили в прес-службі Мінекології.

У відомстві також додали, що в регіоні створили умови для розвитку відновлюваної енергетики, удосконалили і автоматизували систему відвідування зони відчуження.

Крім того, Мінекології відкрило три офіси Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника в Києві, Чорнобилі та смт Іванків.

Заявка на відвідування зони відчуження подається завчасно, але не пізніше, ніж за 14 календарних днів до дати візиту. Тур можуть скасувати через несприятливі погодні умови, через виконання ремонтних робіт на цій території.

Основний етап туру починається з захисної споруди. Потім маршрут пролягає через зону суворого режиму, центральний і блоковий щити управління, систему об'єкта Укриття та новий безпечний Конфайнмент.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: