fbpx
Сьогодні
18:11 30 Гру 2018

"Укрзалізниця" у 2019 році запустить 30 локомотивів General Electric

У 2019 році Укрзалізниця запустить 30 нових локомотивів General Electric, що працюватимуть на південному та східному напрямках.

Про це прем'єр-міністр України Володимир Гройсман написав у Facebook.

"У 2019-му ми випускаємо на лінії три десятки нових локомотивів виробництва General Electric. Вони працюватимуть на залізничних маршрутах Сходу і Півдня країни. Попереду – подальша модернізація залізниці та будівництво сучасних автомобільних коридорів", – зазначив прем'єр.

Великі інфраструктурні проекти 2018

🚆🛤🛣 У 2018 році ми реалізували одразу декілька важливих інфраструктурних проектів. Серед них – оновлення тисяч кілометрів доріг, запуск Бескидського тунелю, з'єднання найбільшого в країні аеропорту "Бориспіль" з Києвом залізничною гілкою. У 2019-му ми випускаємо на лінії три десятки нових локомотивів виробництва General Electric. Вони працюватимуть на залізничних маршрутах Сходу і Півдня країни. Попереду – подальша модернізація залізниці та будівництво сучасних автомобільних коридорів.#УрядГройсмана Міністерство інфраструктури України Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia Євген Кравцов Володимир Кістіон Volodymyr Omelyan

Posted by Volodymyr Groysman on Sunday, December 30, 2018

Також він згадав інфраструктурні проекти, реалізовані в Україні цього року, серед яких – оновлення доріг, запуск Бескидського тунелю, з'єднання найбільшого в країні аеропорту "Бориспіль" з Києвом залізничною гілкою.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: