fbpx
Сьогодні
08:33 29 Гру 2018

Перший день нового перемир'я на Донбасі: 11 обстрілів, 1 боєць ЗСУ поранений

У перший день новорічного перемир'я бойовики відкрили вогонь з гранатометів по позиціях ОС біля селища Залізне на Горлівську напрямку. Втрат серед українських військових немає.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Минулої доби, 28 грудня, окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню, 2 рази застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння.

"Зокрема, ворог здійснив обстріли з мінометів калібру 82 мм позицій ОС поблизу селищ Новотошківське та Гнутове на Луганському та Маріупольському напрямках", – наголосили у штабі.

Крім цього, позиції українських військ обстрілювались з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районах населених пунктів Болотене, Станиця Луганська, поблизу селищ Славне, Тарамчук, Опитне, Піски та в районі населених пунктів Павлопіль, Гнутове, Водяне.

"Протягом минулої доби один військовослужбовець ОС отримав поранення.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби", – підкреслили у прес-центрі.

За даними розвідки, 28 грудня одного бойовика було знищено та двох поранено.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: