fbpx
Сьогодні
14:46 28 Гру 2018

Український лоукостер SkyUp здійснив перший регулярний рейс

Український бюджетний авіаперевізник SkyUp Airlines запустив перше регулярне сполучення Київ-Тбілісі.

Про це перевізник повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

А вже завтра, 28 грудня, SkyUp виконає свій перший рейс до Болгарії, за маршрутом Київ-Софія.

Досі лоукостер виконував лише чартерні рейси.

Нагадаємо, раніше в грудні компанія SkyUp подала заявки в Державну авіаційну службу України на виконання регулярних міжнародних рейсів по низці маршрутів до Чорногорії, Чехії, Албанії та Ізраїлю.

Крім того, компанія попросила збільшити кількість своїх запланованих щотижневих рейсів до Іспанії, Грузії, Болгарії і на Кіпр.

У грудні авіакомпанія SkyUp також оголосила про початок продажів квитків на рейси з Києва на іспанський курортний острів Мальорка.

На сторінці українського лоукостера в Facebook повідомляється, що рейси в аеропорт Пальма-де-Майорка стартують з 2 червня 2019 року.

Крім того, в листопаді авіаперевізник отримав дозвіл на виконання трьох рейсів на тиждень з Києва в Абу-Дабі, Попрад і Харків та двох рейсів на тиждень з Києва до Софії.

Авіакомпанія SkyUp була зареєстрована в червні 2017 року в Києві. Її керівником став відомий авіаційний експерт, який раніше працював у ряді авіакомпаній, Євген Хайнацький.

Засновником SkyUp виступила компанія ACS-Україна Тетяни і Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: