fbpx
Сьогодні
16:07 27 Гру 2018

Російські агенти діють на всьому південному сході та у Києві, - СБУ

Представники та інформатори російської розвідки діють на всьому південному сході України та у столиці.

Про це доповів представник департаменту контррозвідки СБУ Володимир Настюк під час брифінгу.

За його словами, Головне управління Генштабу армії РФ "залишається в авангарді агресивної політики Кремля стосовно України"

"Саме представники Головного управління Генштабу Збройних сил Російської Федерації напряму організовували анексію Криму та перехід під контроль Росії значної частини території Донецької та Луганської областей", – нагадав він.

Тепер, коли армія України суттєво зміцніла ГРУ Росії перемкнуло увагу на проведення глибоко законспірованих і довготривалих операцій.

"Їх метою є підрив обороноздатності нашої України та суттєве послаблення усіх сфер її життєзабезпечення", – заявив представник контррозвідки СБУ.

"При цьому використовуються відверто диверсійні і терористичні методи: викрадення людей, підриви, політичні вбивства і таке інше", – додав він.

За інформацією СБУ, російські шпигуни та диверсанти діють у половині областей та столиці держави – Києві.

"Діяльність агентів, інформаторських мереж, агентурно-бойових груп російської воєнної розвідки викрито на території усіх південно-східних областей України, а також столичного регіону", – повідомив представник СБУ.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: