fbpx
Сьогодні
18:30 26 Гру 2018

У Китаї в 2019 році очікують появи першого клонованого кошеняти

У березні 2019 року в Китаї очікують на появу першого клонованого кошеняти: в майбутньому технологія дозволить організувати масове виробництво тварин у штучних умовах.

Про це пише Global Times.

Клонуванням кошеня займається біотехнологічна компанія Sinogene – вона вже продає штучно відтворених цуценят за $55 тис. У компанії стверджують, що клоновані цуценята повністю відповідають собаці, з якої взята копія, – за винятком пам'яті і звичок.

На вирощування однієї тварини компанія витрачає близько десяти місяців. Глава Sinogene Чжао Цзяньпін зазначив, що в майбутньому клонування дозволить виключити вроджені дефекти у тварин завдяки редагуванню генів.

"Цей проект навряд чи представляє великий інтерес в науковому плані, але ми бачимо в ньому величезний потенціал для ринку клонування КНР. Навіть незважаючи на те, що клонів можна вважати абсолютним аналогом тварин, народжених природним чином, штучно виведені кошенята будуть користуватися не меншою прихильністю своїх власників", – каже Чжао Цзяньпін, глава Sinogene.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: