fbpx
Сьогодні
20:55 26 Гру 2018

Кернес розповів, кого підтримає на виборах президента

Міський голова Харкова Геннадій Кернес заявив, що партія "Відродження" хотіла висунути його кандидатом у президенти України на виборах у 2019 році, але він відмовився і збирається підтримати Петра Порошенка.

Про це Кернес сказав журналістам у середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Вони пропонували мені висуватися. Я таку пропозицію не прийняв, тому що я люблю місто й хочу бути поруч із харків'янами", – заявив Кернес.

Він додав, що готовий підтримати на виборах чинного президента Порошенка.

"За якого президента голосував би Кернес? Я можу сказати. За Порошенка. Чому? Тому що він докладав чимало зусиль, щоб у Харкові було фінансування метрополітену, щоб у Харкові було фінансування Європейського банку реконструкції та розвитку, Європейського інвестиційного банку, Світового банку, .. і до питань, пов'язаних із децентралізацією, поліпшенням міжбюджетних відносин", – пояснив він.

За словами Кернеса, харків'яни наразі не дають оцінку "добре" Порошенку і не ставляться до нього з такою повагою, як до інших політиків, тому потрібно спілкуватися з містянами і роз'яснювати зусилля президента.

Міськголова Харкова раніше не балотувався на виборах президента України.

Депутатську групу "Партія "Відродження" очолює нардеп Віктор Бондар, співголова – Віталій Хомутиннік.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: