fbpx
Сьогодні
16:00 23 Гру 2018

Грузія планує створити спеціальне агентство для експорту реформ

Уряд Грузії планує створити Фонд співпраці з метою обміну досвідом щодо проведених в країні реформ.

Про це на конференції керівників грузинських дипломатичних місій за кордоном сказав міністр закордонних справ Грузії Давид Залкаліані, передає Грузія Online.

"Розмова була про створення агентства або фонду реформ і співпраці Грузії. Ми поки ще остаточно не визначилися з назвою, але концепція в тому, що буде створено агентство або фонд, який сфокусується на експорті позитивних реформ, здійснених в Грузії", – сказав він.

Залкаліані зазначив, що у Грузії є дуже позитивні оцінки в напрямку тих реформ, які були реалізовані в країні.

Зараз Тбілісі обмінюється досвідом з різними країнами, однак влада хоче, щоб за цим напрямком було створено окрему установу.

Серед реформ, які Грузія планує експортувати, Залкаліані назвав реформи поліції, публічного адміністрування та податкову реформу.

Відзначається, що ініціатива про створення Агентства з питань реформ Грузії вперше була озвучена в 2012 році. Незважаючи на те, що відповідний законопроект внесли в парламент Грузії, створити Агентство шість років тому не вийшло.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: