fbpx
Сьогодні
17:28 20 Гру 2018

В Україні визначили краще екологічне підприємство 2018 року

У 2018 році нагороду "Краще екологічне підприємство року київської області" на Міжнародному екологічному форумі отримав Броварський алюмінієвий завод.

Про це передає FrontNews.

Завод по виготовленню алюмінієвого профілю був заснований в 1979 році. Плани стати єдиним на території України підприємством, яке повинно було експортувати продукцію в країни Балтії, Європи і СНД, на жаль, не здійснилися. У 1990х-2000х роках, підприємство опинилося в глибокій кризі. Завод, яким у ХХІ столітті управляли за старими, радянськими методами, абсолютно не відповідав вимогам часу і економіки, а матеріальна база не оновлювалася десятиліттями.

Принципово новий етап в житті і розвитку підприємства настав у травні 2011. Завод стає частиною групи компаній ALUMETA. З тих пір екологічним нормам керівництво підприємства приділяє особливу увагу: алюмінієва продукція відповідає українським, а також міжнародним стандартам якості і безпеки, вона сертифікована і відповідає усім вимогам REACH RoHs.

Значна частина продукції виробляється методом вторинного переплаву алюмінієвого брухту. Переробляючи вторинний алюміній, підприємство дає цього цінного ресурсу нове життя, подібна практика на інших українських алюмінієвих підприємствах відсутня.

Також, підприємство впровадило технологію переробки шлаку, завод успішно переробляє відходи виробництва та значно здешевлює процес виробництва продукції.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: