fbpx
Сьогодні
22:05 20 Гру 2018

"Армія FM" отримала ліцензію на мовлення ще у трьох містах

Керівнику Центральної телерадіостудії Міністерства оборони Яні Холодній вручили ліцензію на мовлення першого військового радіо "Армія FM" у населених пунктах Київщини, Вінниччини та Житомирщини.

Ліцензію вручили голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко та член Нацради Сергій Костинський, повідомляє прес-служба регулятора.

"На нових частотах, – у Києві – 94,6 МГц, Вінниці – 99,3 МГц та в Житомирі – 104,5 МГц, які мовник отримав у конкурсі 29 листопада, – "Армію FM" можна буде слухати вже на початку наступного року", – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, згідно з вимогами, до програмної концепції 50% програм від загального обсягу мовлення звучатимуть в ефірі ліцензіата на військово-патріотичну тематику. Зокрема, передачі будуть присвячені висвітленню діяльності Збройних сил, операції Об'єднаних сил, діяльності ветеранів бойових дій та подій, що відбуваються на тимчасово окупованих територіях.

Загалом за два роки медіа-регулятор видав "Армії FM" 5 частот на FM-радіомовлення – в Костянтинівці, Покровську Донецької області та Кремінній, Старобільську, Щасті Луганської області; ліцензію на цифрове радіомовлення в Києві у форматі DAB+ і 12 дозволів на тимчасове мовлення в Бахмуті, Волновасі, Гірнику, Краматорську, Маріуполі, Світлодарську Донецької області, Бахмутівці, Попасній Луганської області, Генічеську, Скадовську, Чаплинці, Чонгарі Херсонської області.

Форматний конкурс на розбудову військово-патріотичного радіо у трьох областях України також було оголошено за ініціативи Національної ради.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: