fbpx
Сьогодні
21:30 18 Гру 2018

Комісія у справі Гандзюк з’ясувала, що одеський криміналітет пов’язаний з бандою Януковича

Фото Херсон Daily

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради щодо нападів на активістів на своєму засіданні в Одесі дізналася, що місцевий криміналітет пов'язаний з бандою колишнього президента Віктора Януковича.

Про це розповів член комісії, нардеп від БПП Валерій Карпунцов, передає прес-служба партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

"В Одесі вдалось дізнатися досить цікавий факт щодо третього угрупування, яке зацікавлене в дестабілізації ситуації в Одесі і зміні керівництва МВС і прокуратури. Це люди, які дотичні до банди Януковича. Вони контролюють забудови в місті, ринок "7 км". Ця інформація нова, вона раніше не розглядалася", – сказав Карпунцов.

За його словами, відсутність кворуму не завадила ТСК зібрати достатньо фактажу для розслідування злочинів проти активістів в Одесі.

"Ми визначили чітко, яку інформацію хотіли отримати і отримали. Є з чим порівняти, зокрема, після виїзного засідання в Херсоні. Правоохоронці намагалися своїми діями показати, що вони мають на меті розкриття злочинів", – зазначив депутат.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: