fbpx
Сьогодні
14:43 16 Гру 2018

Один зі штатів США вперше заборонив експлуатувати тварин у цирку

Влада американського штату Нью-Джерсі законодавчо заборонила використовувати всіх диких та екзотичних тварин у циркових гастролях.

Про це повідомляє The Hill із посиланням на губернатора штату Філа Мерфі.

Зазначається, що губернатор підписав так званий Закон Нозі, що його назвали на честь 36-річного слона з артритом, якого змушували гастролювати з цирком всією країною.

"Занадто довго дикі тварини, що використовуються у цирках, переживали жорстокі тренування, постійне позбавлення волі та позбавлення всього, що їм природно. Ми вдячні тому, що губернатор Мерфі підписал Закон Нозі, щоб закрити завісу такої жорстокості у нашій державі", – зазначив голова організації Гуманне суспільство у штаті Нью-Джерсі Брайан Р. Гакетт.

Як повідомляє видання, американські штати Іллінойс і Нью-Йорк також мають закони, які забороняють використання слонів у подорожах чи розвагах, проте закон Нозі робить Нью-Джерсі першим штатом, який заборонив використання всіх диких та екзотичних тварин у циркових гастролях.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: