fbpx
Сьогодні
12:46 14 Гру 2018

На Запоріжжі шахраї від імені прокуратури здирають гроші з бізнесменів на "благодійність"

У Запорізькій області шахраї почали вимагати гроші з місцевого бізнесу, діючи від імені прокуратури.

Про це повідомляє речник ГПУ Андрій Лисенко.

"Зухвалі зловмисники продовжують здійснювати телефонні дзвінки керівникам окремих підприємств Запоріжжя та начебто від імені прокурора Запорізької області, а також заступників прокурора Запорізької області з вимогою здійснити перерахунки грошових коштів "у благодійних цілях", – пише він.

Раніше зловмисники вже діяли за аналогічною схемою, використовуючи ім'я керівника Запорізької обласної державної адміністрації.

"На жаль, саме пережитки "ідолопоклонства" перед правоохоронними органами та представниками влади грають на користь злочинцям та роблять дану шахрайську схему дієвою", – пише речник ГПУ.

Зважаючи на це, прокуратура Запорізької області категорично заявляє, що не має жодного відношення до даних злочинних дій та вертається із наполегливим закликом бути вкрай обачними.

"У випадку подібних дзвінків та повідомлень, ні в якому разі не виконувати вказівок шахраїв та не перераховувати кошти. Усі подібні повідомлення є провокацією і злочином, тож у разі дзвінків зловмисників треба негайно звертатись до правоохоронних органів", – пише представник прокуратури.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: