fbpx
Сьогодні
08:30 14 Гру 2018

На Донбасі загинули двоє українських військових

За добу окупаційні війська 22 рази порушили режим припинення вогню в зоні операції Об'єднаних сил.

Про це передає штаб ООС.

Зокрема, ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік хутора Вільний, що на Попаснянському напрямку та в районі населених пунктів Водяне, Гнутове на Маріупольському напрямку.

Також, окупанти вели вогонь з БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї неподалік населеного пункту Кримське – на Луганському напрямку, в районі населеного пункту Новгородське, що на Горлівському напрямку, по населених пунктах Мар'їнка, Красногорівка, Авдіївка, Невельське – на Донецькому напрямку та позиціях українських військових в районі населених пунктів Широкине та Водяне на Маріупольськом напрямку.

"Внаслідок бойових дій два українських військових загинули. За даними розвідки, 13 грудня три окупанти було знищено та четверо отримали поранення", – йдеться у повідомленні.

Протягом поточної доби ворог двічі відкривав вогонь по позиціях українських військових в районі населеного пункту Гнутове на Маріупольському напрямку. Втрат не зафіксовано.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: