fbpx
Сьогодні
11:04 13 Гру 2018

"Заслон" для танків: у Туреччині випробують українську систему захисту бронетехніки

У Туреччині проведуть випробування української системи активного захисту "Заслон".

Про це передає прес-центр концерну "Укроборонпром".

"Спецтехноекспорт"спільно з компанією Aselsan готується до проведення випробувань першої партії систем активного захисту "Заслон-Л", що наразі постачається до Туреччини.

"У разі успішного проведення усіх тестувань, компанії розпочнуть переговори про налагодження серійного виробництва українських систем на території замовника", – повідомляє концерн.

Окрім цього, у процесі завершення випробувань у Туреччині знаходиться перша партія комплексів тандемного динамічного захисту "Дуплет".

"Проект реалізується компаніями "Спецтехноекспорт" та "Roketsan". Сторони зацікавлені у налагодженні серійного виробництва цих комплексів на території Туреччини", – повідомляє "Укроборонпром".

Обидві системи планується використовувати на основних бойових танках M60, що стоять на озброєнні Туреччини.

Модульна структура цих комплексів дозволяє адаптувати їх і до інших типів військової бронетехніки.

"Ми знаємо, що Туреччина має власні розробки у цій сфері, однак наші рішення – це готові до використання продукти, які можуть бути швидко інтегровані в турецькі танки. Тим паче, Туреччина вже має необхідну інфраструктуру, що дозволяє без значних витрат запустити серійне виготовлення наших високоефективних та випробуваних боєм систем", – зазначив директор"Спецтехноекспорту" Владислав Бельбас.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: