fbpx
Сьогодні
Фото 15:02 13 Гру 2018

В Україні почалися збори резерву прикордонників через воєнний стан

В Україні почалися військові збори прикордонників через введення воєнного стану у 10 областях.

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

"З метою реалізації заходів воєнного стану на початку грудня по всій Україні розпочалися збори резервістів силових структур", – йдеться у повідомленні.

У перший день зборів офіцери-психологи визначили морально-психологічний стан військовослужбовців, провели адаптаційну бесіду та аутотренінг для подолання стресових ситуацій.

Під час курсу підготовки резервісти отримають необхідні знання та навички із загальновійськових та прикордонних дисциплін. В подальшому ці знання можуть бути застосовані резервістами на практиці, під час виконання службово-бойових завдань з охорони державного кордону.

Програма підготовки включає такі предмети, як тактика прикордонної служби, тактико-спеціальна підготовка, загальна тактика і вогнева підготовка, а також тактична медицина та особиста безпека й застосування сили.

За підсумками підготовки учасникам зборів будуть вручені відповідні свідоцтва.

Збір резерву прикордонників Збір резерву прикордонників Збір резерву прикордонників Збір резерву прикордонників Збір резерву прикордонників

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: