fbpx
Сьогодні
18:00 13 Гру 2018

Офіційно: Київ отримав бюджет на 2019 рік

Київська міська рада прийняла бюджет на 2019 рік. За прийняття рішення в цілому проголосували 87 депутатів при мінімально необхідній кількості в 61 голос.

Про це передають "Українські Новини".

Зазначається, що з урахуванням доробок профільної комісії і правок, внесених у ході обговорення в міськбюджет, доходи і витрати складуть більш ніж по 57 млрд гривень.

Основна сума витрат у бюджеті припадає на сферу освіти – понад 17 млрд гривень.

Ще більше 10 млрд гривень будуть виділені на сферу охорони здоров'я, а близько 8 млрд – на соціальний захист і соціальне забезпечення.

На сферу житлово-комунального господарства передбачено понад 5 млрд ​​гривень, а на сферу транспорту і транспортної інфраструктури – майже 7 млрд гривень.

Серед інфраструктурних об'єктів пріоритетними визнані Подільсько-Воскресенський міст, на будівництво якого в бюджеті на 2019 рік передбачено 630 млн гривень, а також будівництво ділянки метро до житлового масиву Виноградар, на яке за підсумком обговорень було вирішено виділЧитайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.ити 760 млн гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: