fbpx
Сьогодні
11:02 12 Гру 2018

Зустрівся з послом і починаю розуміти, хто організував затримання українців в Грузії, - нардеп Соболєв

Українська делегація провела зустріч з послом України в Грузії Ігорем Долговим і з'ясувала деякі деталі затримання українців.

Про це пише нардеп Єгор Соболєв.

За його словами, вони обговорили з нашим послом в Грузії,  яка допомога потрібна і можлива для шістьох заарештованих українців.

"Це дуже важливо, щоб представники держави максимально захищали права громадян, які потрапили в біду", – наголосив він.

Також він додав, що "починає розуміти, хто цю біду організував".

"Знайомі всім нам люди, для яких підставити тих, хто загрожує їхнім корупційним інтересам – в радість. Навіть якщо це боляче б'є по стосунках з дружнім народом. І по спокою українських громадян, яких тепер на кордоні з Грузією зустрічають посилені перевірки", – пише нардеп з натяком на українську верхівку.

Нагадаємо, 2 грудня з'явилася інформація, що у готелі "Альянс" грузинського Тбілісі правоохоронці затримали 7 українців. Серед затриманих – колишній грузинський військовослужбовець, який воював в українському батальйоні "Донбас" Лука Чхетія. Там також додали, що троє з семи затриманих є військовослужбовцями. Пізніше Міністерство внутрішніх справ Грузії підтвердило, що МВС Грузії підтвердило затримання шістьох українців зі зброєю у Тбілісі.

Під час обшуків у готельних номерах поліція знайшла та вилучила пістолети "Беретта" і "Макаров", автоматичну ручну вогнепальну зброю та боєприпаси. Правоохоронці порушили кримінальну справу щодо незаконної купівлі та зберіганні вогнепальної зброї та боєприпасів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: