fbpx
Сьогодні
Відео 10:42 12 Гру 2018

В Росії представили "найсучаснішого робота" Бориса. Виявилося, що то чоловік у костюмі

Телеканал "Росія 24" у сюжеті про всеросійський форум професійної орієнтації для школярів назвав одним з "найсучасніших роботів" людину у костюмі.

Про це повідомляє Meduza.

Кадри про "робота Бориса" у сюжеті супроводжували слова про те, що тепер, можливо, "хтось із хлопців присвятить себе робототехніці".

Автор репортажу також констатував, що робота "вже навчили" танцювати і "досить непогано", показуючи людину у костюмі робота.

На сайті "Шоу роботи" продемонстрований на форумі костюм досі можна купити за 250 тисяч рублів.

"Костюм Робота Альоші – продукт фантазії наших майстрів. Дизайн та технічне виконання цього костюма створюють майже повну ілюзію, що перед вами справжній робот. Тому всі хочуть зробити з ним Селфі ", – йдеться в описі товару на сайті.

Судячи з усього, організатори форуму навіть не намагалися видати аніматора в костюмі за справжнього робота – з відеозапису в ВК видно, що він скоріше був покликаний з гумором проілюструвати розмову про штучний інтелект і робототехніці, що тим не меншу, не завадило федеральному каналу "Росія 24" зробити "переможний сюжет".

Після появи публікацій про помилку "Росія 24" видалила сюжет зі свого YouTube-каналу.

Форум "Проекторія" проходить за підтримки Міносвіти Росії. У його відкритті взяли участь міністр освіти Ольга Васильєва та губернатор Ярославської області Дмитро Миронов.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: