fbpx
Сьогодні
Фото 17:36 12 Гру 2018

"Екстрим комбат": в Україні запровадять змагання для силових структур

В Україні програма міжнародних змагань для силових структур "Екстрим комбат" може стартувати вже з серпня 2019 року у співпраці з європейськими силовими відомствами.

Про це йшлося на міжнародному семінарі в Національній гвардії України, інформує прес-служба МВС.

"Програма міжнародних змагань для силових структур "Екстрим комбат" може стартувати в Україні вже з серпня 2019 року у співпраці з європейськими силовими відомствами", – йдеться у повідомленні.

"Екстрим комбат" ­– це вид змагань для військовослужбовців на смузі перешкод, з прикладної стрільби та на ринзі.

"Три спортивні напрямки, які включені в "Екстрим комбат" – найактуальніші для наших бійців. А змагання дозволять поділитися досвідом з іноземцями та підвищити наш рівень, до того ж співпраця гвардії та інших силових відомств України – це продуктивне гуртування та визначення рівня підготовки українських захисників", – зазначив начальник управління фізичної підготовки НГУ, полковник Сергій Лещеня.

Уточнюється, що цьогоріч Нацгвардія взяла курс на покращення фізпідготовки гвардійців для виконання завдань за призначенням. Лещеня додав, що змагання з цього виду спорту проводитимуть в різні етапи.

Так, перший етап – відбір кращих за результатами оцінювання саме в структурах, потім – на державному рівні, а наприкінці – Чемпіонат світу з "Екстрим комбату".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: