fbpx
Сьогодні
14:34 11 Гру 2018

Людина року: журнал Time оприлюднив імена претендентів

Журнал Time опублікував шорт-лист претендентів на звання Людини року.

Про це йдеться на сайті видання.

Зокрема, серед них є американський лідер Дональд Трамп, спецпрокурор США Роберт Мюллер і вбитий журналіст Джамаль Хашоггі.

Серед інших претендентів на звання опинилися режисер фільму "Чорна пантера" Райан Куглер, професор Крістін Блейз Форд, яка звинуватила в сексуальних домаганнях кандидата на посаду суду Верховного судді США Бретта Кавано, дружина британського принца Гаррі Меган Маркл, президент Південної Кореї Мун Чже Ін та лідер Росії Володимир Путін.

Крім того, видання включило у список дві колективні кандидатури.

Це "Марш за наші життя", в якому беруть участь учні школи в Паркленд, штат Флорида, які після масового вбивства там почали кампанію за обмеження володіння зброєю.

Іншим претендентом стали "розділені сім'ї" — сім'ї мігрантів, звинувачених у незаконному перетині кордону США, з яких тимчасово вилучали дітей. Після масового громадського обурення американська влада відмовилася від цієї політики.

Починаючи з 1927 року журнал Time щороку визначає Людину року – це людина чи група людей, які найбільше вплинули на світові новини за останній рік як у позитивному, так і в негативному ключі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: