fbpx
Сьогодні
19:30 11 Гру 2018

Друзі Гандзюк хочуть притягнути до відповідальності Іллю Киву за образу активістки

Солом'янський суд м. Києва закрив справу про захист честі, гідності та ділової репутації до Іллі Киви в зв'язку зі смертю позивачки. Однак друзі Гандзюк хочуть притягнути до відповідальності Киву за образу активістки.

Про це йдеться у повідомленні Facebook-спільноти Хто замовив Катю Гандзюк?

"Солом'янський суд м. Києва закрив справу про захист честі, гідності та ділової репутації до Іллі Киви в зв'язку зі смертю позивачки. Такі дії суду є цілком правомірними відповідно до чинного законодавства України, а саме п.7 ч.1 ст. 255 Цивільно процесуального кодексу України. Нами було подано клопотання про повернення судового збору. Однак, закриття провадження у справі в жодному разі не звільнятиме Іллю Киву від відповідальності за свої слова. Задля збереження честі та гідності Катерини, юридичною компанією "Міллер" від імені її батька було подано позов до Солом'янського районного суду м. Києва з тих ж підстав", – йдеться у повідомленні.

Солом'янський суд м. Києва закрив справу про захист честі, гідності та ділової репутації до Іллі Киви в зв'язку зі…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Tuesday, December 11, 2018

Нагадаємо, що 30 жовтня юридична компанія"Міллер" звернулася до суду з позовом до Іллі Киви та ТК Еспресо.TV про захист честі, гідності та ділової репутації Катерини Гандзюк.

Приводом для цього стало висловлювання Іллі Киви під час інтерв'ю на телеканалі Еспресо.TV в програмі "Коментар" від 2 жовтня.

Кива звинуватив Катерину в розкраданні бюджету сказавши наступне: "Я знаю Гандзюк, вона є державним службовцем. Знаю, що Гандзюк є державним службовцем, який сидів на розкраданні міського бюджету, ось і все…".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: