fbpx
Сьогодні
16:06 10 Гру 2018

В Україні розмитнили тисячу “євроблях” за новими тарифами

Чернівецька митниця здійснила митне оформлення тисячного автомобіля на еврономерах.

Про це повідомляє Державна фіскальна служба (ДФС) України.

"Це був легковий транспортний засіб марки Nissan Qashqai 2011 випуску. Його митна вартість становила понад 194,6 тис. грн", – йдеться в повідомленні.

До держбюджету власник автомобиля сплатив майже 87,9 тис грн, з яких 8,5 тис. грн становить добровільно сплачена сума за недотримання термінів та умов тимчасового ввезення і транзиту.

Також у повідомленні йдеться, що всього з 26 листопада по 10 грудня 2018 року у бюджет перераховано 65,8 млн грн, економія громадян склала 38,6 млн грн.

Оформлення автомобілів, які ввезені в Україну у режимах тимчасового ввезення або транзиту, здійснили загалом 19 українських митниць.

Найбільша кількість автомобілів на єврономерах оформлена Чернівецькою митницею (438 одиниць) і Волинською митницею (260 одиниць).

Нагадаємо, що 27 листопада Чернівецька митниця Державної фіскальної служби оформила перше авто на єврономерах за новими пільговими умовами.

8 листопада Рада схвалила у цілому закон про нові правила розмитнення автомобілів та про жорсткіші штрафи для "євроблях". У ДФС відзначили, що протягом 90 календарних днів з дня набрання чинності нового закону базова ставка акцизного податку розраховується з 50% знижкою.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: