fbpx
Сьогодні
14:22 10 Гру 2018

Українські військові провели навчання на "летючих" танках Т-80: Генштаб показав фото

Фото: Ілюстраційне

На Житомирщині відбулися практичні заняття з тактичної підготовки одного із танкових підрозділів українських десантників.

Про це передає прес-центр Генштабу.

"Морозне повітря полігону розривав гуркіт двигунів танків Т-80, прозваних серед танкістів "летючими", – пише штаб.

"Летючими" танки прозвали через вертолітні двигуни, якими оснащено бойові машини і завдяки яким вони з легкістю долають найскладніші ділянки місцевості.

Заняття проходили в кілька етапів, в ході яких танкісти-десантники відпрацювали ведення розвідки, подолання мінного поля, вихід на визначені рубежі, відбиття атаки противника з різних флангів, маневрування вогнем, дії під час оборони, наступу тощо.

"При цьому, танкові підрозділи діяли злагоджено та синхронно, наче один могутній організм, здатний реагувати в різних ситуаціях. Не озброєним оком було видно, що це реальна ударна міць українського десанту", – передає своє захоплення Генштаб.

Присутній під час занять командувач Десантно-штурмових військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський надав високу оцінку військовослужбовцям танкових підрозділів та побажав їм подальших успіхів під час служби та виконання завдань за призначенням.

Танкові навчання Танкові навчання Танкові навчання Танкові навчання Танкові навчання Танкові навчання Танкові навчання Танкові навчання Танкові навчання Танкові навчання

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: