fbpx
Сьогодні
08:56 09 Гру 2018

Ломаченко переміг Педрасу і став володарем 2 чемпіонських поясів у легкій вазі

Український боксер Василь Ломаченко одноголосним рішенням суддів (119:107 і двічі по 117:109) здолав пуерториканця Хосе Педрасу та завоював титули чемпіона світу за версіями WBO, WBA і журналу The Ring у легкій вазі.

Перші два раунди пройшов у розвідці з боку обох боксерів, в яких перевагу мав український боєць.

Починаючи з третьої трихвилинки Ломаченко став викидувати все більше прицільних ударів, хоча пуерториканець вміло захищався, іноді успішно контратакуючи.

У шостому раунді український чемпіон світу WBO посилив натиск на, в цілому, міцну оборону суперника. Педраса насилу витримував високий темп опонента.

Перевага Ломаченка спостерігалося і в подальшому, незважаючи на розсічення, яке з'явилося у фаворита по ходу поєдинку. Однак, пуерториканець уперто стояв на ногах.

Ключовим виявився 11-й раунд, в якому український боксер зумів двічі послати візаві у нокдаун, але той кожного разу піднімався, тоді як в останній трихвилинці Педраса зумів вистояти.

Таким чином, Ломаченко вперше у кар'єрі об'єднав пояси та став на крок ближчим до мети абсолютного чемпіона світу.

Зазначимо, що українець уперше з 2014 року не зміг перемогти достроково.

Ломаченко прокоментував бій з Педрасу, в якому українець здобув перемогу.

"Педраса дуже хороший, він справжній воїн, він проробив гарну роботу, тому я висловлюю йому і його команді повагу. Я дуже радий своєму виступу, тепер я ще ближче до своєї мети. Хочу привітати з днем ​​народження Боба Арума. Дякую моїй команді і всім людям, які прийшли мене підтримати. Велике дякую", – заявив Ломаченко після бою.

Ломаченко також повідомив, що з плечем у нього наразі немає ніяких проблем, і він "здоровий на 100%".

На питання про свої подальші плани український боксер відповів, що хоче отримати ще два пояси, а в наступному році влаштувати бій з Майкі Гарсією.

Президент України Петро Порошенко привітав Василя Ломаченка з перемогою над Хосе Педрасою.

З привітаннями до Ломаченка Порошенко звернувся у Тwitter.

"У першому бою після серйозної травми Василь впевнено здолав сильного противника – Хосе Педрасу. Неймовірна сила характеру!", – написав Порошенко.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: