fbpx
Сьогодні
22:06 09 Гру 2018

ДТП у Києві: патрульні збили пішохода та в'їхали у кафе

У Києві сталасяя ще одна за сьогодні аварія за участю автомобіля патрульної поліції, цього разу – на вул. Великій Васильківській.

Як повідомляє "Информатор", цього разу копи намагалися піти від зіткнення з іншим авто, від чого збили пішохода на тротуарі і влетіли в кафе "Бінокль".

За словами поліцейських, вони їхали по вулиці Великій Васильківській у бік центру столиці. На перехресті з вулицею Німецькою їх підрізав автомобіль Mercedes, який якраз повертав на вулицю Німецьку. Копи розповідають, що Mercedes намагався зробити поворот з другої смуги без включеного "поворотника".

Щоб піти від зіткнення, поліцейським довелося повернути кермо в іншу сторону, через що вони і в'їхали в кафе, якщо точніше — в його літню терасу. Однак саме в цей момент по тротуару йшов пішохід, який потрапив під колеса копам. Чоловікові на вигляд близько 45-50. В результаті того, що сталося у потерпілого закритий перелом ноги, його відвезла "швидка". Також в результаті ДТП зруйновано огорожу кафе, лавочки та столи, які стояли на терасі.

На відео видно як Mercedes "підрізає" машину копів і вони йдуть у бік, щоб уникнути зіткнення з "німцем". Однак водієві Mercedes вдалося загальмувати, а от Prius вилетів на тротуар, де збив пішохода і зіткнувся з терасою кафе. Незабаром водія Mercedes вдалося затримати.

У прес-службі патрульної поліції Києва, а також столичного главку Нацполіції інформацію про аварію офіційно поки не коментували.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: