fbpx
Сьогодні
20:51 03 Гру 2018

Захоплені моряки: Україна направила РФ запит про допуск консула

Співробітники консульства України у Москві направили офіційні запити до МЗС РФ та до адміністрацій слідчих ізоляторів "Лефортово" та "Матросская тишина" щодо можливості відвідати консулом українських військовополонених.

Про це написала Уповноважений ВР України з прав людини Людмила Денісова у Facebook.

"Отримала інформацію від консульства України у Москві про те, що його співробітники направили офіційні запити до МЗС Російської Федерації та до адміністрацій слідчих ізоляторів "Лефортово" та "Матросская тишина" щодо можливості відвідати українським консулом наших військовополонених, в тому числі, поранених. Про надходження відповіді повідомлю негайно", – написала Денсова.

Отримала інформацію від консульства України у Москві про те, що його співробітники направили офіційні запити до МЗС…

Posted by Людмила Денісова on Monday, December 3, 2018

Вона зазначила, що у вівторок зранку консульські співробітники будуть з'ясовувати інформацію щодо внутрішньотюремних рахунків, які начебто відкриті для українських моряків, та про порядок переведення на них коштів. За її словами, про це родинам військовополонених буде повідомлено окремо.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: