fbpx
Сьогодні
16:14 03 Гру 2018

СБУ розслідує розкрадання 13,6 млн грн на Львівському авіаційному заводі

Служба безпеки України розслідує розкрадання 13,6 млн грн на держпідприємстві "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод".

Про це йдеться в ухвалі судді Галицького районного суду Львова щодо надання слідчому доступу до документів низки підприємств, які фігурують у справі.

"Службові особи ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" допустили розтрату бюджетних коштів у особливо великому розмірі при здійсненні упродовж 2016-2017 років закупівель комплектуючих для ремонту авіаційної техніки", – йдеться в ухвалі.

З документа витікає, що в період 2017-2018 років посадовці заводу сфальшували акти приймання-передачі авіаційно-технічного майна від ТОВ "Грандавіатайм" (нині "Таймсервісторг") та безпідставно перерахували 13,6 млн грн державних коштів на рахунок комерційної структури.

При цьому дане підприємство та низка інших, які фігурують у справі, мають ознаки фіктивності: не мають необхідних виробничих активів, робочої сили, не здійснюють реальної господарської діяльності.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: