fbpx
Сьогодні
Фото 20:58 02 Гру 2018

У Нью-Йорку безхатченків хочуть поселити в модулях на стінах будинків

Компанія Framlab винайшла оригінальний спосіб вирішити проблему браку житла для населення великих мегаполісів і пропонує у Нью-Йорку створити для безхатченків спеціальні модулі у стінах багатоквартирних будинків, що не мають вікон.

Про це повідомляє Dezeen.

«Порожні стіни будинків у Нью-Йорку можуть бути облаштовані спеціальними модулями для розміщення бездомного населення міста», – пропонує агентство Framlab.

Компанія, що базується в Нью-Йорку та Осло, назвала свій проект «Гомед». Він має дати відповідь на проблему зростання кількості людей, що не мають житла у Нью-Йорку, таких з 2012 року зросло на 40 відсотків.

Ця схема передбачає будівництво спеціальних койко-місць на фасадах без вікон по всьому місту.

Доступ до модулів забезпечуватиметься внутрішніми сходами, встановленими всередині всієї конструкції. Framlab вибрала саме таку структуру, оскільки вона може бути легко і швидко як встановлена, так і демонтована.

Вікна, зроблені зі смартскла, встановлені на фасаді конструкції, дадуть змогу побачити жителів всередині. Вони також можуть бути використані для муралів або реклами, щоб прикрасити порожні стіни будинків.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: