fbpx
Сьогодні
09:13 01 Гру 2018

Через снігопад підрозділи МВС і ДСНС переведені на посилений режим роботи

Впродовж суботи, 1 грудня, очікуються снігопади по всій території України, сильні пориви вітру, на дорогах ожеледиця.

Через це всі підрозділи Міністерства внутрішніх справ України, зокрема Держслужба з надзвичайних ситуацій, перейшли на посилений варіант несення служби, повідомляє відомство.

За даними Укргідрометцентру, по всій території України, крім західних областей, йтиме помірний сніг, у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Черкаській, вдень і Харківській областях – місцями сильний сніг.

Вдень у Приазов'ї очікується місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, вночі у східних, Запорізькій та Херсонській областях пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. На дорогах більшості областей ожеледиця.

У Києві та Київській області вранці 1 грудня йтиме сильний сніг.

В "Укравтодорі" повідомляють, що для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення задіяні 1079 одиниць техніки і 1354 робітників. Дороги місцевого значення має чистити місцева влада.

У відомстві деталізують, що станом на 08:00 сніг помірної інтенсивності випадає в Одеській, Миколаївській, Черкаській, Кіровоградській і Київській областях, де висота снігового покриву становить 10-20 см.

Невеликий сніг – у Житомирській, Чернігівській, Вінницькій, Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Донецькій та Херсонській областях.

Складні погодні умови спостерігаються в Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях, де випадає сніг з дощем при мінусовій (-2-6°) температурі повітря з утворенням ожеледі на дорожньому покритті.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: